9 maj 2015
13:00

Referat: Lindeborgs FF 1948 - AIF Barrikaden

Startelva: Mikael - Henke - Frmas, Alex E, Naim, Adam - Jimmy, Linus, Osama, Amine - Hkmat

Avbytare var Jamal som spelade hela 2:a halvlek som innermittfältare, Olle som spelade 20 min som anfallare i 2:a halvlek, "nygamle" från Lilla Torg återbördade Alex E som spelade andra halvan av 2:a halvlek som högerback och Paa som inte spelade alls.

Första halvlek spelade vi lågt försvarsspel i motvinden. Vi gjorde det svårt för Eriksfält men många nya startspelare bäddade för lite tveksamheter som också ledde till lite farlige lägen för våra motståndare, det blev dock inte så mycket chanser utav dem. En volley från nära håll utanför efter lite snestudsar i på diverse huvuden. Och sen då deras mål på skarv efter frispark. Framåt skapade vi inte jätte mycket eller men vi hade väl så bra klara lägen , Jimmy frispelad av Hicko på kontring var det bästa. Bollinnehavet klart till Lindeborg, vi fick kirga hårt, men lindeborg kändes lite tröttare precis i slutet.

Andra Halvlek började vi defensivt med tålamod, men fick ändå tag i bollen mycket bättre, delvis med hjälp av vinden. sen blev vi lite offencivare succesivt, och när vi som vi planerade i halvlek flyttade upp Henke på topp sista 22.5 och slog över till 4-4-2 ökade vi trycket tytterliggare. Lindeborg som såg lite trötta ut redan i slutat på första halvlek,de fick inte ha bollen så mycket som i första halvlek men det hade ett par farliga omställningar i motvinden preciss som vi hade i första halvlek med ett stenhårt skott i stolpen som farligaste chans. vi skapade däremot lite mer än vad lindeborg gjorde i första, den farligaste chansen förutom målet fick Henke 1 minut efter han flyttat upp, men placerade strax utanför ensam med målvakten. målet var Henke som jobbade fram ett inkast som kastaades snabbt till olle som forcerade in ett inspel till linus som tar emot och lägger dit 1-1 i 80:e.

Sen kvittering gör att vi måste vara nöjda idag, resultatet var ganska rättvist, men med viss mersmak. 10 minuter l till hade vi alla gånger vunniit, vi kom starkt på slutet. Bra att vi plockat upp den trenden ifrån ifjor. håller det i sig får vi kanske ompröva planen att köra backträningen hela sommaren ;)